M. Stuart

“Mijn eerste indruk was zeer positief! Ik ben in februari 2014 in contact gekomen met Talisman via een open sollicitatie die ik heb ingediend via de website. Ik ben al op vrij korte termijn uitgenodigd voor een intakegesprek.Souad is zeer zorgvuldig met mijn CV en…..

“Mijn eerste indruk was zeer positief!

Ik ben in februari 2014 in contact gekomen met Talisman via een open sollicitatie die ik heb ingediend via de website. Ik ben al op vrij korte termijn uitgenodigd voor een intakegesprek.Souad is zeer zorgvuldig met mijn CV en mijn wensen omgegaan en heeft me binnen zeer korte termijn weten voor te stellen aan Imtech.
Via Talisman ben ik sinds 10 maart 2014 aangenomen als Incidentcoördinator bij Imtech te Capelle a/d IJssel. Ik heb de samenwerking met Souad El Bali als zeer prettig ervaren, ik werd zeer goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen m.b.t. de sollicitatieprocedure, administratieve en contractuele afhandelingen. Ik kon vrijwel binnen drie dagen gelijk aan de slag bij Imtech, voor mij dus een nieuwe uitdaging, dankzij de snelle en professionele samenwerking met Talisman!” – M. Stuart

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.