Backend developer salaris

..

Hoeveel verdient een backend developer?

Het gemiddelde salaris van een backend developer ligt momenteel rond de 55.000,- euro per jaar. Wat je daadwerkelijk kunt verdienen als backend developer is afhankelijk van verschillende factoren die we hieronder zullen bespreken.

 Opleiding en ervaring

Het opleidingsniveau is van belang maar niet doorslaggevend. Ervaring en kennis van programmeertaal zijn vaak belangrijker. Natuurlijk moet je altijd voldoen aan een bepaald denkniveau, meestal minimaal HBO, maar dat je ook daadwerkelijk een HBO opleiding hebt gevolgd is niet altijd noodzakelijk.  

Kennis en Specialisatie

Ben je een kei in PHP, laravel of JavaScript? En is een werkgever of opdrachtgever op zoek naar jouw specifieke kennis? Dan heeft dat zeker invloed op jou backend developer salaris. 

Een backend developer salaris bestaat uit meer dan alleen geld

Ben je op zoek naar een baan of freelance opdracht als backend developer? Kijk dan niet alleen naar het financiële plaatje. Werkgevers bieden vaak ook andere interessante dingen aan. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen en trainingen, flexibele werkdagen of ieder dag een gratis lunch. Aan de hand van deze punten kun je ook goed zien wat er binnen een bedrijf belangrijk wordt gevonden. Ligt er bij deze punten veel nadruk op teamspirit, bedrijfsuitjes en gezelligheid maar ben je liever op jezelf? Dan is dit bedrijf misschien niet geschikt voor jou. Wil je graag je eigen tijd indelen en wil je graag groeien en leren? Kies dan voor een bedrijf wat je hier een concreet aanbod in doet. 

Bekijk uitdagende functies als backend developer

Talisman kan je als ICT-recruitmentbureau aan een leuke baan als backend developer helpen. Bekijk ons uitgebreide vacature overzicht en vind de baan die aan jouw wensen voldoet. Solliciteer op een vacature of kies voor een open inschrijving bij ons recruitment bureau. Een recruiter zal je vervolgens bijstaan bij het proces dat leidt tot jouw nieuwe baan.

Backend developer ZZP opdrachten

Op zoek naar ZZP opdrachten als backend developer? Wij bemiddelen voor jou met potentiële opdrachtgevers. Onze recruiters bespreken de opdrachten met je en ondersteunen bij het voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Wil je meer weten over ZZP opdrachten via Talisman Software? Bekijk dan onze pagina voor ZZP-ers

Meer informatie
Wil je meer informatie over een baan als backend developer? Als ICT recruitment bureau kunnen we je veel vertellen over deze functie. Daarnaast helpen we je om de voor jou ideale functie te vinden aan de hand van jouw wensen en persoonlijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ben jij opzoek naar een nieuwe functie als backend developer? Schrijf je dan in Door het contact formulier in te vullen onder aan de pagina of door op de contact button te drukken.

Vacature Java developer

App Dev Engineer – 6+ Years – collaborate and communicate effectively with associates. Competent in Problem-solving, critical thinking and capability to handle the situations under pressure. Should own module(s) business knowledge and development, mentor programmers and be involved heavily on the improvement of n-tier distributed platform. 

Read more

Vacature PHP Developer

Wij zijn een innovatief marketing- en ICT-bureau dat al sinds 2009 online eHealth concepten in de Europese markt zet. We zijn creatief en deinzen niet terug voor complexe situaties, nieuwe markten en uitdagende concurrenten.

We werken met de 40 beste ICT-ers en online marketeers uit de regio. De gehele organisatie werkt volgens de Agile methodologie. Dus zowel ICT als online marketing en HR, en dat is best wel bijzonder.

Meer informatie

Vacatures in de ICT

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT maar is dit niet de juiste voor jou? Bekijk dan eens onze pagina’s over de volgende beroepen:

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.