De ZZP manager diensten

..
Home » De ZZP manager diensten

De ZZP manager diensten

De ZZP manager levert een aantal diensten die iedere ZZP-er kan ontzorgen. Deze diensten zijn gebaseerd op “non kern activiteiten” van een ZZP-er. Er is een breed aanbod, zodat er voor iedere ZZP-er een dienstenpakket op maat kan worden samengesteld. Zo kan een ICT ZZP-er meer interesse hebben in administratieve en financiële ondersteuning en kan een financiële ZZP-er meer interesse hebben in automatisering en juridische ondersteuning.

Uiteraard zijn onderstaande maar voorbeelden, maar geeft u een beeld van de mogelijkheden. De ZZP manager zal altijd maatwerk afspraken met u maken.

Contact met de zzp manager

 

Administratie – De ZZP manager gaat niet uw administratie voeren maar kan wel uw administratie begeleiden. De ZZP manager kan een signalerende functie hebben en in samenspraak met u contact opnemen met diverse instanties om de juiste stappen en documenten in uw administratie te waarborgen.

Zoals u weet zijn er structurele zaken die geregeld moeten worden. De ZZP manager kan hierin een nader te bepalen rol spelen:

 • Diverse verklaringen – denk hierbij aan Accountantsverklaring, Verklaring Betalingsgedrag, VOG en dergelijke. De ZZP manager kan zorgen voor het aanvragen, bewaken en signaleren van de noodzaak van diverse verklaringen.
 • Verzekeringen – denk hierbij aan een beroeps-, bedrijfs en/of bestuursaansprakelijkheidsverzekering. De ZZP manager kan u adviseren welke voor u nodig zijn en kan u ondersteunen bij het afsluiten.
 • Facturatie –  denk hierbij aan controle op tijdigheid en juistheid. De ZZP manager zal u tijdig attenderen op het factureren en akkoord krijgen op uren, zodat u zo efficiënt en snel mogelijk kunt factureren.
 • Inning – denk hierbij aan het innen van openstaande bedragen, het najagen van slechte betalers. De ZZP manager kan de rol spelen van uw eigen debiteurenbeheerder. Uiteraard zal hij u continu over de voortgang informeren.
 • Expiratie – veel dingen hebben een einddatum, van betalingstermijnen tot en met geldigheidsdata. De ZZP manager zorgt ervoor dat er nooit verlopen documenten zijn.

 

Juridisch – De ZZP manager zal niet uw advocaat of jurist zijn maar kan u wel ondersteunen bij juridische aangelegenheden. De ZZP manager kan juistheid van documenten beoordelen en kan een signalerende functie hebben in juridische zaken.

Zoals u weet zijn er structurele zaken die geregeld moeten zijn en de ZZP manager kan hierin een nader te bepalen rol voor u spelen:

 • Overeenkomsten – de ZZP manager kan documenten controleren op juridische juistheid en volledigheid.
 • Uittreksel KvK – het uittreksel KVK dient aan bepaalde eisen te voldoen. De ZZP manager kan ondersteunen in het verkrijgen van een uittreksel KVK met juiste gegevens.

 

Commercieel – De ZZP manager zal niet uw persoonlijke Accountmanager zijn maar kan een flink aantal commerciële taken uit handen nemen, zodat u zich goed in de arbeidsmarkt kunt profileren.

Zoals u weet zijn er commerciële activiteiten nodig om de juiste nieuwe opdrachten te verwerven:

 • Zoeken nieuwe opdrachten – de ZZP manager kan adviseren in welke kanalen te gebruiken bij het zoeken naar een nieuwe opdracht of kan actief op zoek gaan naar nieuwe opdrachten.
 • Onderhandelen bij opdrachten en verlengingen – bij het verkrijgen van een nieuwe opdracht of het verlengen van de huidige opdracht wordt vaak onderhandeld over bijvoorbeeld tarieven. De ZZP manager kan deze onderhandeling uit handen nemen.
 • Selecteren en inschrijven diverse marktplaatsen – Er is een groot aanbod van marktplaatsen aanwezig. De ZZP manager kan adviseren welke marktplaatsen het meest interessant zijn of kan ondersteunen in het registreren op deze marktplaatsen.
 • Selecteren en inschrijven diverse bemiddelaars – Welke bemiddelaars zijn interessant om mee samen te werken en welke minder? Ook hier kan de ZZP manager een ondersteunende rol in innemen.
 • “Curriculum Vitae” optimalisatie – De ZZP manager kan tips geven over de inhoud en opmaak van een CV.
 • LinkedIn profiel optimalisatie – De ZZP manager kan informatie geven welke informatie wel en niet te plaatsen op het LinkedIn profiel.
 • Sollicitatie training – tijdens een intake of sollicitatiegesprek is het van belang dat iemand zich optimaal profileert. De ZZP manager kan dit soort gesprekken oefenen of bijvoorbeeld ter voorbereiding veel gestelde vragen doornemen.
 • Adviseren, selecteren, inschrijven en plannen opleidingen – Voor ZZP’ers is het van belang kennis en kunde op-to-date te houden. De ZZP manager kan ondersteunen in de keuze van opleidingen/trainingen en kan ondersteunen bij het inschrijven en plannen van trainingen.
 • Adviseren en begeleiden “loopbaan” – Vaak is het lastig te bepalen welke stappen te nemen in een loopbaan of hoe bepaalde doelen te halen. De ZZP manager kan hierin adviseren en ondersteunen.

 

Buddy – De ZZP manager kan adviseren, assisteren, motiveren en luisteren naar alle zaken die u bezig houden als ZZP-er.

Waarschijnlijk zijn er onderwerpen waar u graag met iemand met ervaring in en kennis van uw branche over wilt praten. De ZZP manager kan hierin uw sparringspartner zijn! De ZZP manager heeft een uitgebreid netwerk aan leveranciers en contacten die u kunnen helpen cq voordeel bieden bij het afsluiten en inkopen van diverse diensten en producten.

 

Tijd – De ZZP manager ontzorgt op alle nevenactiviteiten waar u als ZZP-er mee te maken heeft.

 

KLIK HIER VOOR HET CONTACTFORMULIER. WIJ ZULLEN ZSM CONTACT MET U OPNEMEN.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.