Detacheringsbureau Eindhoven: kies voor Talisman

Niet alleen het bedrijfsleven maar ook de overheid is steeds meer op zoek naar flexibele arbeid voor het invullen van tijdelijke projecten, zeker als het gaat om ICT en financiële functies. Talisman Software is een detacheringsbureau in Eindhoven en Alphen aan de Rijn dat werving…..
Home » Detacheringsbureau Eindhoven: kies voor Talisman

Detacheringsbureau Eindhoven: kies voor Talisman

Niet alleen het bedrijfsleven maar ook de overheid is steeds meer op zoek naar flexibele arbeid voor het invullen van tijdelijke projecten, zeker als het gaat om ICT en financiële functies. Talisman Software is een detacheringsbureau in Eindhoven en Alphen aan de Rijn dat werving op maat verzorgt voor specialisten in deze vakgebieden. Wij hebben doorlopend vacatures op onze website staan, voor zowel tijdelijke als vaste projecten. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct, of neem contact op met een van onze recruiters om te bekijken wat bij jou past.

Bekijk vacatures

Hoogopgeleid personeel via Talisman

Talisman is het detacheringsbureau in Eindhoven waarmee u invulling geeft aan tijdelijke opdrachten maar ook aan vaste functies in elk ICT en financieel kennisgebied. We gaan daarbij veel verder dan simpelweg het plaatsen van mensen. Dit geldt niet alleen als wij bijvoorbeeld personeel detacheren bij de overheid, maar voor al onze activiteiten. We hanteren een aanpak waarmee we eersteklas diensten leveren. U heeft regelmatig contact met onze accountmanagers om de inzet en expertise van onze specialisten te evalueren, zodat we snel kunnen reageren op vragen of problemen. Bovendien kunnen we op deze manier feedback geven aan de specialisten die we als detacheringsbureau in Eindhoven plaatsen.

Persoonlijk contact

Neem contact op met ons detacheringsbureau in Eindhoven

Talisman is een allround detacheringsbureau in Eindhoven en Alphen aan de Rijn van waaruit we detachering in de financiële dienstverlening verzorgen almede actief zijn op het gebied van freelance administratieve opdrachten. Maar ook als u op zoek bent naar een detacheringsbureau voor de gezondheidszorg of werving en selectie in de farmaceutische industrie bent u bij ons aan het juiste adres. Met andere woorden, voor tijdelijke opdrachten en vaste functies in elk kennisgebied neemt u contact op met Talisman.

Kandidaten en klanten vonden ons via: Werving en selectie Eindhoven, IT detachering, recruitment bureausfinance detachering, werving en selectie Rotterdam, detavasttijdelijke contracten.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek