Detavast constructie

..

Detavast constructie

Talisman is hét detacheringsbureau in Eindhoven en Alphen aan den Rijn. Onze recruitment bureaus zijn gespecialiseerd in detacheren, werving & selectie of een combinatie van HR oplossingen.Talisman biedt maatwerk, waardoor wij de beste specialisten in elk kennisgebied kunnen voorstellen aan bedrijven. Vindt u het prettig uw professionele medewerkers in de praktijk goed te leren kennen voordat u hem in vaste dienst neemt? Met een detavast constructie heeft u deze mogelijkheid. Wilt u meer informatie over een detavast constructie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk portefeuille

Wat houdt een detavast constructie precies in?

Een detavast constructie is een detacheringsovereenkomst met een overname mogelijkheid. Een vorm van detacheren waarbij detacheren wordt gecombineerd met werving en selectie. Talisman plaatst de juiste kandidaat bij u op detacheringsbasis en na een afgesproken periode kunt u de persoon kosteloos overnemen in dienst. Voor u en de kandidaat een goede uitgangspositie. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze detavast constructie? Neem vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van Talisman staan u graag te woord.

Persoonlijk contact

Bent u op zoek naar personeel? 

Talisman begrijpt als geen ander het belang van het in dienst nemen van de juiste kandidaat. Een kandidaat moet vanaf de eerste dag toegevoegde waarde bieden voor uw organisatie. Wij bieden alleen getalenteerde kandidaten van het hoogste niveau aan en bieden zowel voor de klant als de kandidaat gedurende het wervingstraject professionele ondersteuning. Wij kunnen u ook als kandidaat begeleiden en helpen zoeken naar een passende opdracht. Ons specialisme is weliswaar IT en finance, ook daarbuiten kunnen we u helpen. Kortom, voor tijdelijke opdrachten, vaste functies of een detavast constructie in elk kennisgebied neemt u contact op met Talisman.

Kandidaten en klanten vonden ons via: Finance detachering, IT detachering, recruitment bureaus,werken in de IT, werving en selectie Rotterdam, finance detacheringtijdelijke contracten.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.