Freelance ICT opdrachten

..

Freelance ICT opdrachten: Talisman helpt.

Op deze pagina gebruiken we de Termen ICT en IT door elkaar. De termen betekenen echter niet het zelfde maar de vacatures die wij aan bieden vallen zowel onder de noemer ICT opdrachten als onder de noemer IT opdrachten

Wanneer je freelancet ben je continu op zoek naar freelance IT opdrachten die goed bij jouw expertise passen. Bovendien moeten ze aansluiten bij jouw carrière-ontwikkeling en Tijdelijke ICT opdracht moeten natuurlijk ook simpelweg rendabel zijn. Een opdracht vinden die aan al die eisen voldoet kan soms nog lastig zijn. Talisman kan je helpen aan intrim ICT of IT opdrachten die aan al jouw eisen en verwachtingen voldoen. Wij hebben door onze jarenlange relatie met onze opdrachtgevers goede inzichten in wat bij jou past en kunnen jou op maat adviseren.

Hoe kunnen wij jou helpen aan je volgende opdracht als zzp’er in de ICT?

 

Bekijk IT opdrachten

 

ICT opdrachten

Freelance ICT opdrachten op maat

Door onze werkwijze maken wij altijd een uitstekende match tussen freelancer of ZZP’er en opdrachtgever. Voordat wij intrim ICT opdrachten uitzetten bij freelancers brengen we namelijk altijd eerst goed de wensen van de freelancer en de opdrachtgever in kaart. Wanneer wij daar een match in vinden gaan we met beide partijen het gesprek aan. Talisman werkt hierbij uitsluitend met hoogstaande recruiters, die jouw ICT expertise op waarde kunnen schatten.

Ben jij benieuwd naar de freelance IT opdrachten die momenteel beschikbaar zijn bij Talisman Software? Neem dan een kijkje in ons huidige aanbod. Ziet u een interessante opdracht, dan kunt u direct reageren. Ook als er op dit moment geen geschikte opdracht voor jou is kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen. Wij houden dan een oogje voor je in het zeil en nemen contact met je op zodra er een interessante opdracht voor je langs komt! Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

 

Open sollicitatie

 

Alles over freelance IT opdrachten

Wij hebben niet alleen freelance ICT opdrachten in ons bestand, wij hebben ook vaak interessante freelance IT opdrachten. Voor deze opdrachten geldt hetzelfde: neem vooral een kijkje in ons aanbod als je wilt werken in de IT.

Mochten er interessante freelance ICT opdrachten tussen zitten, dan kun je direct reageren door een digitaal formulier en uiteraard kun je met ons bellen. Ook wanneer er niets voor je tussen zit kun je reageren door middel van een open sollicitatie.

Wij houden dan voor je in de gaten of er interessante mogelijkheden voorbijkomen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Kandidaten en klanten vonden ons via: ICT detacheringsbureau, werving op maat, werving en selectie financedetachering financiële dienstverlening, werving en selectie Rotterdam, detavasttijdelijke contracten, Recruitment bureaus, ZZP ICT opdrachten.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.