IT Consultant

OP zoek naar een baan als IT consultant? Wil je aan het werk als IT consultant en ben je op zoek naar een leuke vacature? Het vacature overzicht van Talisman staat vol met uitdagende functies in de ICT, waaronder de vacature voor IT Consultant. Talisman…..
Home » IT Consultant

IT Consultant

OP zoek naar een baan als IT consultant?

Wil je aan het werk als IT consultant en ben je op zoek naar een leuke vacature? Het vacature overzicht van Talisman staat vol met uitdagende functies in de ICT, waaronder de vacature voor IT Consultant. Talisman helpt je in je zoektocht naar jouw ideale baan. Onze recruiters staan je bij om de ideale functie in de wacht te slepen.

Wat ga je doen in je werk als IT consultant?

Als consultant geef je een bedrijf advies over IT of je helpt hen met de toepassing van informatietechnologie. Een ICT consultant levert vaak eenmalige diensten en dat maakt de baan heel veelzijdig. Een IT consultant gaat in vele gevallen steeds weer voor een andere klant aan het werk. Een andere optie is dat je bij een grote onderneming werkt waar steeds nieuwe IT toepassingen geïmplementeerd worden.

Veel van je taken zijn afhankelijk van het project dat je toebedeeld krijgt en het type onderneming waarvoor je werkzaamheden uitvoert. Globaal zal je je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

  • Adviseren over de IT-strategie
  • IT vragen beantwoorden en problemen oplossen
  • Nieuwe IT-infrastructuur implementeren
  • Systeemintegratie werkzaamheden
  • Ontwikkelen van apps
  • CMS systemen opleveren

Bekijk vacature overzicht

Talisman helpt je aan een baan als IT consultant

Heb je een passie voor alles wat met informatica te maken heeft? Als recruitment bureau voor ICT-ers zorgen we ervoor dat jij de baan van je dromen vindt. Wij brengen je in contact met:

  • Recruiters die met jou de opdracht of vacature bespreken en je ondersteunen in de aanloop naar het in de wacht slepen van je ideale baan. Zij helpen je bij het aanpassen van je CV en het voorbereiden op een sollicitatiegesprek.
  • Accountmanagers die jou volledig op de hoogte brengen over de klant en de inhoud van de vacature.
  • De fieldmanager die je begeleidt bij je nieuwe baan. Hij is jouw aanspreekpunt als je vragen hebt.

Talisman helpt ICT consultants al aan een baan sinds 1991. Klanten en kandidaten worden op een persoonlijke manier benaderd. We kijken niet alleen naar jouw CV, maar ook naar je persoonlijkheid en of dat past bij de bedrijfscultuur van een bepaalde onderneming. Dankzij deze persoonlijke benadering weten wij keer op keer om de juiste match te maken.

Bekijk direct alle ICT consultant vacatures

In ons vacature overzicht vind je een grote verzameling aan ICT vacatures. Wil je aan de slag als IT consultant? Gebruik de zoekbalk en typ de gewenste functie in. Of filter op regio of gewenste uren om een baan te vinden die aan jouw wensen voldoet. Heb je een vacature gevonden waar je op wilt solliciteren? Stuur dan direct je motivatie en CV op.

Bekijk vacature overzicht

Kom je geen vacature tegen voor ICT consultant of IT consultant, maar zoek je wel een baan in dit vakgebied? Met een open inschrijving zoeken wij naar een passende functie voor jou en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Open inschrijving

Meer informatie

Wil je meer informatie over een functie als ICT consultant? Als ICT recruitment bureau kunnen we je veel vertellen over deze functie. Daarnaast helpen we je om jouw ideale functie te vinden aan de hand van jouw wensen en persoonlijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek