IT recruiter

..

IT recruiter: Talisman is uw specialist

Talisman werkt met professionele IT recruiters die gespecialiseerd zijn in diverse branches. Onze IT recruiters gaan namens werkgevers op zoek naar de juiste specialist voor de betreffende opdracht of vacature. Als bemiddelaar werken wij samen met verschillende partners en werkzoekenden evenals freelancers om beide partijen nader tot elkaar te brengen.

Neem vandaag nog contact op met een IT recruiter van Talisman, zodat wij voor u aan de slag kunnen. U kunt zich tevens op een gemakkelijke wijze inschrijven voor een baan, waarna onze IT recruiter voor u aan de slag gaat. Schrijf u vandaag nog in of neem een kijkje in het huidige aanbod van opdrachten en vacatures.

Open sollicitatie Contact

Laat u aanbevelen door onze IT recruiters

Onze IT recruiter kan u aanbevelen voor tijdelijke banen, losse opdrachten evenals vaste banen. Talisman is gespecialiseerd in maatwerk als IT recruiter en zorgt hierbij altijd voor de juiste match tussen de werkgever en werknemer. Met een open benadering kijkt onze IT recruiter naar de sollicitant en hierin gaat het verder dan alleen de kwalificaties op papier.

Kijk in ons huidige aanbod van opdrachten naar de IT consultant vacatures. Treft u op dit moment geen IT consultant vacature aan? Dan kunt u een open sollicitatie sturen, zodat wij u kunnen benaderen op het moment dat wij een geschikte match voor u gevonden hebben.

Contact Opdrachten

IT consultant vacature

U treft in ons opdrachten overzicht een brede variatie van freelance ICT opdrachten en freelance IT opdrachten aan. Hierbinnen komt ook zeer regelmatig de IT consultant vacature terug bij diverse werkgevers die tijdelijk of voor langere duur een consultant zoeken. U kunt hierin uw expertise benutten en in de praktijk brengen, wij zullen voor u bemiddelen.

U kunt zich tevens als IT recruiter bij Talisman aanmelden, zodat wij voor u aan de slag kunnen. Talisman is als bemiddelaar het adres voor ZZP opdrachten, freelance IT opdrachten, vaste banen en meer binnen verschillende specialisaties.

Vragen? U kunt ons altijd een bericht sturen of bellen. Wij helpen u graag verder.

 

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.