Gespecialiseerde recruitment bureaus

Gespecialiseerde recruitment bureaus: ontdek Talisman Talisman heeft recruitment bureaus in Alphen aan den Rijn en Eindhoven en specialiseert zich in functies voor zowel ICT professionals als financieel specialisten. De recruitment bureaus van Talisman richten zich daarbij zowel op vaste functies, als op tijdelijke opdrachten door…..

Gespecialiseerde recruitment bureaus: ontdek Talisman

Talisman heeft recruitment bureaus in Alphen aan den Rijn en Eindhoven en specialiseert zich in functies voor zowel ICT professionals als financieel specialisten. De recruitment bureaus van Talisman richten zich daarbij zowel op vaste functies, als op tijdelijke opdrachten door heel Nederland. ZZP’ers en freelancers kunnen ook bij Talisman terecht. Wat je achtergrond ook is, Talisman levert altijd maatwerk.

Bij de recruitment bureaus van Talisman staat persoonlijke aandacht voorop. Talisman kijkt verder dan de feiten op papier en schenkt veel aandacht aan persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Op die manier kan een optimale match worden bereikt tussen werkgever/opdrachtgever en werknemer/freelancer/ZZP’er. Wij kijken verder dan alleen CV en stellen tevredenheid van beide partijen hoog in het vaandel.

Bekijk onze vacatures

Talisman: specialist in werving en selectie

Wij helpen kandidaten aan een opdracht dat volledig bij hen past. Dit kunnen wij uiteraard niet zonder u als opdrachtgever. Bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt bij zowel het werven als selecteren van geschikte kandidaten voor uw vacatures? Dan bent u bij Talisman aan het juiste adres. Onze recruitment bureaus in Alphen aan den Rijn en Eindhoven nemen beide processen voor u uit handen. Onze werving en selectie specialisten gaan op zoek naar geschikte kandidaten voor uw functie. Vervolgens gaan wij met alle geschikte kandidaten het selectieproces in om zo de meest geschikte kandidaat (of kandidaten) over te houden.

Wij kijken verder dan alleen het cv

De kandidaten worden door ons niet alleen geselecteerd op basis van inhoudelijke competenties. In onze selectieprocedure houden wij ook rekening met de persoonlijke kenmerken van de kandidaat en de bedrijfscultuur van de klant. Op die manier is Talisman in staat om een optimale match te maken tussen werkgever en kandidaat. Onze persoonlijke aandacht is niet onopgemerkt gebleven. Talisman behoort namelijk tot de 15 beste intermediairs van Nederland volgens Staffing Awards! Dus bent u op zoek naar een specialist werving en selectie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Kennismaken

Geheel vrijblijvend

Kandidaten en klanten vonden ons via: ICT detacheringsbureau, werving op maat, werving en selectie financedetachering financiële dienstverlening, werving en selectie Rotterdam, detavasttijdelijke contractenZZP ICT opdrachten.

 

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.