Talisman College

Jezelf blijven ontwikkelen is nog nooit zo belangrijk geweest. Het behalen van een certificering of het volgen van een opleiding kan jou heel goed helpen om verder te komen. Maar wat past bij jou? Talisman College adviseert, zoekt, selecteert en ondersteunt alles op dit gebied…..
Home » Talisman College

Talisman College

Jezelf blijven ontwikkelen is nog nooit zo belangrijk geweest. Het behalen van een certificering of het volgen van een opleiding kan jou heel goed helpen om verder te komen. Maar wat past bij jou?

Talisman College adviseert, zoekt, selecteert en ondersteunt alles op dit gebied voor jou als relatie van Talisman. Talisman College is een initiatief van Talisman en de opleidingen worden verzorgd door Marosel, dé opleidingsexpert van Nederland. Samen met Marosel verstrekken wij onafhankelijk en transparant opleidingsadvies en werken we samen met een groot aantal gecertificeerde opleiders.

Bij boeking van een opleiding of training krijg je 10% korting.

Waarvoor kan ik bij Talisman College terecht?

Wil je jezelf certificeren, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken of twijfel je nog over zelfstudie, e-learning of een klassikale training? Met al deze vragen en nog veel meer kun je terecht bij jouw persoonlijk opleidingsadviseur. Ook voor vragen over zaken als bijvoorbeeld carrièreplanning kan je terecht bij één van de ervaren opleidingsadviseurs. Wil je alleen een opleiding boeken, ook dan kun je via het aanmeldformulier in contact komen en wordt alles voor je geregeld.

Welke opleidingen kan ik boeken?

Je kunt via deze weg opleidingen volgen in onder andere de volgende vakgebieden:

  • netwerk-, systeem- en applicatiebeheer;
  • projectmanagement;
  • helpdeskvaardigheden;
  • software ontwikkeling;
  • persoonlijke vaardigheden.

Aanmelden Talisman College

Aanmelden voor het Talisman College? Laat je gegevens en je vraag aan Talisman College achter op ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Aanmelden

Solliciteren bij Talisman

Stuur open sollicitatie    Bekijk actuele opdrachten

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek