Talisman & persoonlijke verzekeringen

Profiteer van fikse kortingen! Dankzij Talisman Benefits heeft u bij ons een streepje voor. Via Talisman Benefits ontvangt u namelijk flinke kortingen op een uitgebreid pakket van verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea. Wat dacht u bijvoorbeeld van 0,2% korting op de hypotheekrente.…..

Profiteer van fikse kortingen!

Dankzij Talisman Benefits heeft u bij ons een streepje voor. Via Talisman Benefits ontvangt u namelijk flinke kortingen op een uitgebreid pakket van verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea. Wat dacht u bijvoorbeeld van 0,2% korting op de hypotheekrente. Of een korting van tientallen procenten op de Autoverzekering? Al met al kan het collectiviteitsvoordeel u tot vele honderden euro´s per jaar besparen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van de speciale aanbiedingen: aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van reizen, gezondheid en mobiliteit. Met extra voordeel!

Waarom juist Centraal Beheer Achmea?

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verzekeren van medewerkers van bedrijven en instellingen. U hebt rechtstreeks contact met Centraal Beheer Achmea, zodat uw zaken snel en vakkundig geregeld worden.

Collectiviteitsvoordeel

Door deze rechtstreekse werkwijze zijn de premies bij Centraal Beheer Achmea laag en door de gemaakte afspraken komt daar nog eens collectiviteitskorting bovenop. Verder zijn de voorwaarden uitstekend. U betaalt geen poliskosten en bij schade kunt u natuurlijk rekenen op een snelle service.

Waarborg privacy

Over uw privacy hoeft u zich geen zorgen te maken. Talisman Benefits heeft geen inzage in de zaken die u bij Centraal Beheer Achmea regelt; daar blijft zij verder helemaal buiten.

Natuurlijk komt u ook in aanmerking voor collectiviteitskorting als u al klant bent bij Centraal Beheer Achmea. ´Even Apeldoorn bellen´en melden dat u werkzaam bent bij Talisman Benefits met werkgevernummer 76321 is voldoende. De collectiviteitskorting gaat dan in op de eerstvolgende prolongatiedatum. Hypotheken vormen hier een uitzondering op. De collectiviteitskorting die hiervoor geldt, gaat in na het verstrijken van de door u gekozen rente-vast-periode.

Uw voordelen in het kort

  • extra collectiviteitskorting (ook voor parttimers en partners)

  • aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van reizen en dagjes uit alles onder één dak: handig en overzichtelijk

  • waarborg privacy

  • geen administratie-, polis- en prolongatiekosten

  • polis eerst 14 dagen op zicht: 100% tevredenheidsgarantie

  • gratis handige Opzegservice

  • snelle en goede Schadeservice bij verzekerde schade

  • 24 uur per dag bereikbaar in noodgevallen

  • http://www.centraalbeheer.nl/: 24 uur per dag snel en eenvoudig informatie over de korting die voor ú geldt en over de aantrekkelijke aanbiedingen

Meer weten?

Voor meer informatie of voor uw gratis en vrijblijvende offerte kunt u ‘Even Apeldoorn bellen’ 055-5798000 of u gaat naar www.centraalbeheer.nl/. Onze deskundige medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur. Zij zijn u graag van dienst.

 

 

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.