Tijdelijke contracten

..

Tijdelijke contracten: voor zowel werkgever of werknemer interessant

 

 

 

 

 

Detacheringsbureau Talisman biedt voor werkgevers tijdelijke contracten aan indien uw organisatie tijdelijk behoefte heeft aan extra capaciteit. Tijdelijke contracten zijn een goed middel om fluctuaties in de vraag op te vangen.

Talisman heeft op korte termijn gekwalificeerde, goed opgeleide professionals beschikbaar die voor korte of langere periode ingehuurd kunnen worden. Werkgevers zien steeds meer voordelen in het werken met flexibele medewerkers en tijdelijke contracten. Staat flexibiliteit en effectiviteit bij jouw organisatie centraal?

Dan ben je bij Talisman aan het juiste adres. Wil jij meer informatie over onze tijdelijke contracten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden bij Talisman.

Persoonlijk contact

 

Tijdelijke contracten voor werknemers

Lijkt het je interessant om op gevarieerde projecten te werken, voor kortere of langere tijd? Dan ben je bij Talisman aan het juiste adres! Talisman is gespecialiseerd in het matchen van specialisten op tijdelijke opdrachten in elk kennisgebied en heeft bovendien een goede relatie met de meest vooraanstaande opdrachtgevers in Nederland.

Talisman is gespecialiseerd in het koppelen van jouw ambities aan de wensen van onze opdrachtgevers. In samenwerking met onze klanten zullen we het pad naar jouw nieuwe carrière zoveel mogelijk effenen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze tijdelijke contracten? Bekijk onze vacaturepagina en begin een volgende stap in je carrière!

Naar alle vacatures

 

Talisman is úw allround detacheringsbureau

Talisman is een allround detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn en Eindhoven van waaruit wij werkzaamheden uitvoeren. Wij begrijpen de wensen van werkgevers en specialisten en zien de inzet van tijdelijk personeel als essentieel onderdeel van onze dienstverlening.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze tijdelijke contracten? Neem vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van Talisman informeren u graag over de mogelijkheden.

Kandidaten en klanten vonden ons via: IT detachering, recruitment bureauswerken in de IT, finance detachering, detavastWerving en selectie Rotterdam.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.