De ZZP manager

De ZZP manager De ZZP manager ontzorgt door 100% ondersteuning. De ZZP manager neemt als een echte manager de verantwoording voor de commerciële en administratieve werkzaamheden. Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en u te kunnen onderscheiden van de…..
Home » Voor kandidaten » De ZZP manager

De ZZP managerzzpmgr

De ZZP manager ontzorgt door 100% ondersteuning. De ZZP manager neemt als een echte manager de verantwoording voor de commerciële en administratieve werkzaamheden.

Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en u te kunnen onderscheiden van de concurrentie, moet uw als ZZP-er zich concentreren op uw kennis, kunde en kernactiviteiten.

Als u teveel tijd kwijt bent aan nevenzaken, wordt u afgeleid van uw eigenlijke werk en kan u niet efficiënt opereren.

U wilt facturabele uren maken, kennis op doen in uw eigen tijd. U wilt zo min mogelijk tijd kwijt zijn  aan administratie en commerciële taken.
Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u goed in bent!

  • De ZZP manager ontzorgt op alle nevenactiviteiten waar u als ZZP-er mee te maken heeft.
  • De ZZP manager ontzorgt u op alle mogelijke manieren, zodat u focus kunt behouden op dat waarom u zelfstandig bent geworden.
  • De ZZP manager is uw professionele ondersteuning voor alle administratieve en commerciële aspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken.

De ZZP manager is uw onderhandelaar, administrateur, jurist en sparringpartner.

 

Kik hier voor de professionele services

of klik hier om contact op te nemen

Talisman gelooft in flexibele arbeid en dus ook in het werken met ZZP-ers. Sinds 1991 werken wij al met zelfstandigen. Wij kennen wet- en regelgeving dus als geen ander. Niet alleen voor het accepteren en uitvoeren van opdrachten, maar ook wat je als ZZP-er allemaal nodig hebt, waar je tegen aan loopt. Zelfstandig zijn is top, maar kan ook vele moeilijke en tjdrovende uitdagingen bieden. Met De ZZP manager willen we ondersteuning bieden, helpen met ontzorgen zodat u zoveel mogelijk tijd heeft voor de opdracht en niet tijd kwijt bent aan div. rompslomp.

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.