Wet DBA

..
Home » Voor kandidaten » Wet DBA

Wet DBA

Talisman heeft een modelovereenkomst van tussenkomst welke is goedgekeurd door de belastingdienst. Zie eerder bericht bij Actueel

Vanaf 1 mei 2016 heeft Talisman deze overeenkomst in gebruik om de verandering met haar opdrachtgevers en ZZP-ers door te voeren. Belangrijkste is dat iedereen zo weinig mogelijk last ondervindt van de aanpassing. Door de goedgekeurde modelovereenkomst, toetsing voor start van de opdracht,  registratie van alle benoemde eisen en controle op naleven van de overeenkomst kan Talisman het risico voor ZZP-ers en opdrachtgevers wegnemen.   

Talisman heeft met iedere opdrachtgever een raamovereenkomst met daarin opgenomen de criteria die van toepassing zijn voor het werken met ZZP-ers. Voor iedere opdracht sluit Talisman met de ZZP-er een overeenkomst van tussenkomst af. De inhoud van opdracht en het te leveren resultaat wordt vooraf bepaald en beschreven.

Talisman toetst vooraf of de ZZP-er voldoet aan de Wet DBA. Deze toetsing zal worden vastgelegd. Het kan voorkomen dat de toetsing wordt gecontroleerd gedurende de opdracht.

Naleving op de inhoud van de modelovereenkomst en op de Wet DBA is van groot belang. In geval van afwijkingen, zal er misschien een nieuwe overeenkomst van tussenkomst moet worden afgesloten.

Vanaf 1 mei 2016 worden de overeenkomst van tussenkomst ingezet bij alle opdrachten (dus ook bij een verlenging).

Voor meer informatie, de werkwijze en en mogelijke oplossing kunt u contact opnemen met Frank van der Burg

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.