Werken in de IT

..

Werken in de IT? Talisman helpt.

Wil je als specialist werken in de IT aan uitdagende en interessante ICT opdrachten? Talisman is continu op zoek naar ambitieuze professionals die carrière op willen bouwen in de ICT. Talisman is hét toonaangevende ICT detacheringsbureau in Nederland. Werving op maat is waar Talisman voor staat. Bekijk direct onze actuele opdrachten of neem persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij krijgen dagelijks nieuwe aanvragen binnen, schrijf je in zodat wij jou direct kunnen informeren!

Je wilt werken in de IT en je graag inzetten voor gevarieerde tijdelijke projecten, dan is werken in de IT via Talisman iets voor jou. Wij bieden diverse ICT opdrachten aan, van helpdeskmedewerker tot netwerk consultant en senior systeembeheerder. Onze opdrachten zijn divers en voor verschillende opleidingsniveaus. Door de jarenlange ervaring van Talisman vindt iedereen een passende uitdagende functie. Ben je nieuwsgierig geworden naar een greep uit onze tijdelijke opdrachten en vaste banen? Bekijk onze opdrachten en zet jouw eerste stap naar een succesvolle carrière.

Actuele opdrachten

Interessante branche: veel vraag naar IT specialisten

Talisman is gespecialiseerd in het koppelen van jouw ambities aan de eisen van onze klanten. Wij weten wat er komt kijken bij het werken in de IT. Talisman werkt sinds 1991 met succes aan de ontwikkeling van carrières en zullen dit in de toekomst ook blijven doen. Werken in de IT is in de huidige tijd een goede keuze. Tijdens de economische crisis bleef de IT markt vrij sterk en daardoor is werken in de IT het overwegen waard. In het netwerk van Talisman zit een zeer uitgebreid netwerk aan specialistische kennis. Er zijn talloze recruitment bureaus waar je terecht kan voor ICT opdrachten. Talisman onderscheidt zich met ongeëvenaarde kennis en ervaring dat in de afgelopen twintig jaar is opgedaan. Wij zijn jouw selectiebureau in Eindhoven en Alphen aan den Rijn. Voor werving en selectie in Rotterdam en omstreken ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijk contact

Als je meer wil weten over de verschillende vacatures die wij onlin hebben staan is dit natuurlijk mogelijk door persoonlijk contact. Wij vertellen je dan natuurlijk alles wat je wil weten. Wil je liever zelf op onderzoek uitgaan lees van de volgende artikelen over de verschillende vacatures die wij hebben.

Ook andere vakgebieden dan IT

Naast opdrachten voor het werken in de IT bieden wij ook werving en selectie voor de financiële dienstverlening en voor alle andere kennisgebieden waar Talisman actief is. Als je op zoek bent naar een professioneel detacheringsbureau met opdrachten van toonaangevende werkgevers, dan ben je bij Talisman aan het juiste adres. Wij bieden getalenteerde kandidaten van het hoogste niveau. Wil je meer weten over het werken in de IT via Talisman of onze finance detachering? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij adviseren jou graag over onze tijdelijke opdrachten en vaste banen. Ben je benieuwd naar een greep uit onze portefeuille? Bekijk de opdrachten op onze website!

Kandidaten en klanten vonden ons via: Werving en selectie Eindhoven, IT detachering, recruitment bureausfinance detachering, werving en selectie Rotterdam, detavasttijdelijke contracten.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.