Werving en selectie Eindhoven: kies voor Talisman

Talisman is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in werving en selectie in Eindhoven en omstreken. Wij verzorgen werving op maat voor specialisten in diverse kennisgebieden. Talisman is vooral bekend geworden met werving op maat, selecteren en detacheren van opdrachten. De mensgerichte aanpak van Talisman is…..
Home » Werving en selectie Eindhoven: kies voor Talisman

Werving en selectie Eindhoven: kies voor Talisman

Talisman is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in werving en selectie in Eindhoven en omstreken. Wij verzorgen werving op maat voor specialisten in diverse kennisgebieden. Talisman is vooral bekend geworden met werving op maat, selecteren en detacheren van opdrachten. De mensgerichte aanpak van Talisman is erop gericht dat continue dienstverlening en consistentie wordt gegarandeerd. Bent u de specialist naar wie wij op zoek zijn? Bekijk onze tijdelijke opdrachten en vaste banen op onze vacaturepagina of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk vacatures

Talisman levert alleen werving op maat

Voor werving en selectie in Eindhoven, Alphen aan den Rijn en omstreken bent u aan het juiste adres bij Talisman. Talisman richt zich niet op bepaalde kennisgebieden, maar in onze werving op maat is er sprake van een brede focus. De organisatie heeft de basis gelegd voor kwalitatieve, kwantitatieve en flexibele diensten. Dit geldt voor werving en selectie en voor werving op maat in de vorm van detachering. Bent u de professional naar wie wij op zoek zijn? Bekijk ons aanbod vaste banen en tijdelijke opdrachten in onze portefeuille. Wilt u meer informatie ontvangen van dé specialist op het gebied van werving en selectie in Eindhoven en omstreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van Talisman staan u graag te woord.

Contact opnemen

Werving en selectie Eindhoven mét persoonlijk contact

Talisman is een allround detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn en Eindhoven van waaruit wij de detachering in de financiële dienstverlening verzorgen en actief zijn op het gebied van tijdelijke opdrachten. Ook voor opdrachten in de ICT en financiële industrie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan vaste en tijdelijke opdrachten in elk kennisgebied. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze vaste en tijdelijke opdrachten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kandidaten en klanten vonden ons via: Finance detachering, IT detachering, recruitment bureaus,werken in de IT, werving en selectie Rotterdam, detavasttijdelijke contracten.

 

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek