Werving en selectie finance

Werving en selectie finance Als een van de toonaangevende recruitmentbureaus in Nederland gespecialiseerd in werving en selectie in finance is Talisman uw partner voor financieel specialisten. Hetzelfde geldt voor als u op zoek bent naar ICT specialisten, want ook voor werving en selectie binnen de…..

Werving en selectie finance

Als een van de toonaangevende recruitmentbureaus in Nederland gespecialiseerd in werving en selectie in finance is Talisman uw partner voor financieel specialisten. Hetzelfde geldt voor als u op zoek bent naar ICT specialisten, want ook voor werving en selectie binnen de software is Talisman een toonaangevend bureau voor het leveren van de beste mensen. Neem contact op met een van onze recruiters voor meer informatie.

Persoonlijk contact

Alleen hoogopgeleid personeel via Talisman

Het team van Talisman begrijpt als geen ander dat het in dienst nemen van de juiste kandidaat cruciaal is voor onze opdrachtgevers, zeker als het gaat om werving en selectie in finance en IT. Want dan geldt dat een kandidaat vanaf de eerste dag toegevoegde waarde moet bieden. Voor diensten als onze detachering in de financiële dienstverlening en werving en selectie in de publieke sector is dit een van de belangrijkste principes. Bent u als kandidaat op zoek naar opdrachten binnen de IT of finance? Bekijk dan onze vacaturepagina en solliciteer direct.

Bekijk portefeuille

Informatie over werving en selectie finance

Dat wij een specialistisch bureau zijn, wordt ook opgemerkt door een aantal van de meest toonaangevende bedrijven, die wij tot onze klantenkring mogen rekenen. Zij waarderen de activiteiten van Talisman niet alleen op het gebied van werving en selectie in finance maar ook als we via gerichte werving en selectie binnen de software de bekende speld in de hooiberg hebben gevonden. Deze activiteiten leiden er onder meer toe dat onze klanten hun wervingsinspanningen en -kosten aanzienlijk verminderen en dat zij door de grondige screening van kandidaten kunnen kiezen uit de allerbeste profielen.

Dit resultaat realiseren wij doordat binnen Talisman iedere functionaris zelfstandig de werving en selectie voor finance alsmede andere projecten aanpakt. Op deze manier kunnen we flexibele oplossingen aanbieden aan onze opdrachtgevers waarbij er meer mogelijk is dan binnen vaste structuren. Alles bij elkaar heeft iedereen binnen Talisman een hoge mate van verantwoordelijkheid qua werving en selectie in finance van de beste kandidaat.

Kandidaten en klanten vonden ons via: ICT detacheringsbureau, ZZP ICT opdrachten, werving op maatdetachering financiële dienstverlening, werving en selectie Rotterdam, detavasttijdelijke contracten.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.