Werving en selectie regio Rotterdam

..

 

Werving en selectie Rotterdam: Talisman helpt

Software is gespecialiseerd in werving en selectie in Rotterdam en omstreken.

Talisman bemiddelt sinds 1991 ICT en financieel specialisten en verzorgt werving en selectie de financiële sector als ook voor talloze andere kennisgebieden.

 

 

 

 

 

 

Talisman is vooral bekend geworden met maatwerk in werven en het selecteren en detacheren van tijdelijke en vaste opdrachten. Wij richten ons niet op bepaalde kennisgebieden, maar er is sprake van een brede focus in de werving op maat.

In de afgelopen twintig jaar is Talisman op de kaart gezet als een van de toonaangevende recruitment bureaus in Nederland.

Talisman is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Eindhoven, maar is ook úw specialist voor werving en selectie in Rotterdam en omstreken.

 

Persoonlijk contact

 

Een carrière via Talisman Software

De medewerkers van Talisman waarderen een uitdagende samenwerking met onze kandidaten en opdrachtgevers. Bij de selectie van een kandidaat kijken wij behalve naar de kennis en ervaring ook naar persoonlijke competenties.

Bent u benieuwd wat Talisman voor uw carrière kan betekenen?

Talisman heeft al meer dan twintig jaar ervaring en is een landelijke speler met twee vestigen in Alphen aan den Rijn en Eindhoven, maar tevens werkzaam voor uw werving en selectie in Rotterdam en omstreken.

 

Bekijk vacatures

 

Talisman Software gelooft in talent

Bent u als opdrachtgever geïnteresseerd hoe Talisman belangrijke sleutelposities in uw bedrijf kan vervullen? Wij maken graag tijd vrij voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek.

Talisman heet u van harte welkom op een van onze vestigingen in Alphen aan den Rijn of Eindhoven of komen graag bij u op bezoek. Voor werving en selectie in Rotterdam en omstreken kunt u ook bij ons terecht.

Talisman blijft partners zoeken die in onze opinie toegevoegde waarde bieden. Wij geloven in talent.

Bent u klaar voor een uitdagende baan en nieuwsgierig geworden naar ons overzicht tijdelijke opdrachten en vaste banen? Wilt u werken in de IT? Bekijk ons actueel overzicht of neem contact op met onze recruiters en begin uw carrière via Talisman.

Kandidaten en klanten vonden ons via: IT detachering, recruitment bureauswerken in de IT, finance detachering, detavasttijdelijke contracten.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bram Eekhout - Freelance opdracht