Werving op maat: Talisman helpt

..

Werving op maat: Talisman helpt

 

 

 

 

 

 

 

Werving op maat is een vak apart. Dit geldt helemaal als het gaat om de zoektocht naar tijdelijke kennis in brede vakgebieden en meerdere sectoren.

Talisman bemiddelt sinds 1991 ICT en financieel specialisten en verzorgt werving op maat voor de financiële sector als ook voor talloze andere branches zoals de overheid, ICT bedrijven en (tele)communicatie.

Ben je benieuwd naar welke vacatures wij zoal aanbieden? Bekijk dan onze vacaturepagina, die dagelijks bijgewerkt wordt.

 

Bekijk vacaturepagina

 

Werving op maat via Talisman

Talisman is vooral bekend geworden met maatwerk in het werven, selecteren en detacheren van ICT-ers en werkt hierin samen met een aantal van de meest vooraanstaande bedrijven.

Als het gaat om werving op maat voor haar klanten beperkt Talisman zich niet tot bepaalde kennisgebieden, maar is er juist sprake van een brede focus in de werving op maat van tijdelijke kennis.

Talisman heeft zich met deze benadering de afgelopen twintig jaar op de kaart gezet als een van de toonaangevende recruitment bureaus in Nederland. Wilt u meer informatie?

Kom dan in contact om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op

 

Altijd de juiste kandidaat op de juiste plek

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren met werving op maat als ICT detacheringsbureau verder de basis gelegd voor flexibele, kwalitatieve en kwantitatieve diensten.

Dit geldt zowel voor werving op maat in de vorm van detachering van overheidspersoneel en werving en selectie in de financiële dienstverlening alsmede voor alle andere activiteiten van Talisman.

Of het nu gaat om ZZP ICT opdrachten of bemiddeling voor een vaste baan, het doel is daarbij niet om zo groot mogelijk te worden maar wel om werving op maat te leveren en op een menselijke, persoonlijke wijze te werken met interessante, leerzame en leuke klanten en specialisten.

 

Kandidaten en klanten vonden ons via: werving en selectie financedetachering financiële dienstverlening, werving en selectie Rotterdam, detavasttijdelijke contracten.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bram Eekhout - Freelance opdracht