ZZP ICT opdrachten: ruim aanbod bij Talisman

..

ZZP ICT opdrachten: ruim aanbod bij Talisman

Ben je ZZP’er en ben je op zoek naar uitdagende ZZP ICT opdrachten? Wellicht heb je interesse in een functie als database administrator, als functioneel beheerder of in een geheel andere functie binnen de ICT?

Of je nu de voorkeur geeft aan lange of kortere ZZP ICT opdrachten, bij Talisman vind je jouw nieuwe uitdaging.

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de opdrachten die wij momenteel beschikbaar hebben? Bekijk dan onze vacaturepagina. Wij leren jou graag kennen en bespreken samen met jou de mogelijkheden!

 

ZZP’ers vacatures

 

Wij ontvangen dagelijks nieuwe aanvragen. Ons aanbod verandert daarom continu. Staat er op dit moment geen geschikte opdracht voor je bij? Schrijf je dan in! 

Zo kunnen wij jou gelijk op de hoogte stellen als er een geschikte opdracht voor je beschikbaar komt!

 

Wij pakken het anders aan.

Nederland kent natuurlijk tal van recruitment ICT detacheringsbureaus die gericht zijn op zzp’ers. Talisman onderscheidt zich in dit grote speelveld door haar uitzonderlijke persoonlijke benadering, zowel richting kandidaten als opdrachtgevers.

Talisman kijkt verder dan de feiten op papier en weegt persoonlijkheid en bedrijfscultuur mee om zo te gaan voor een optimale match tussen opdrachtgever en ZZP’er. Dat onze werkwijze tot resultaat leidt is wel gebleken!

Volgens Staffing Awards hoort Talisman namelijk tot de beste intermediairs van Nederland! Dit is beloond met een Certificaat van Excellentie en een plek bij de 15 beste intermediairs van Nederland. Benieuwd wat Talisman voor jouw carrière kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Geheel vrijblijvend.

 

Direct contact opnemen

 

Meer dan alleen IT ZZP vacatures

ZZP ICT opdrachten

 

 

 

 

 

Naast al onze opdrachten die wij ZZP’ers verstrekken, hebben wij speciaal voor ZZP’ers een tool ontworpen. Middels onze ZZP Manager is administratie en andere processen die bij een ZZP bestaan komen kijken, inzichtelijk en overzichtelijk geworden. Wij werken al sinds 1991 met ZZP’ers en weten als geen ander wat een ZZP’er nodig heeft.

Wij kennen wet- en regelgeving door en door en weten waar behoeften liggen. Wij vertellen u graag meer over de ZZP Manager in een persoonlijk gesprek. Wij zijn per telefoon op 0172 766070 en e-mail via benelux@talisman-software.nl te bereiken.

Bij Talisman kun je niet alleen terecht voor het vinden van uitdagende opdrachten. Wij zijn namelijk ook actief in de finance branche. Daarnaast hebben wij voor alle branches waarin wij actief zijn een groter aanbod dan alleen ZZP IT opdrachten.

Ook vaste functies behoren tot de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn legio. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij kunnen jou uitgebreid adviseren. Bent u als bedrijf op zoek naar vaste specialisten, in functies die niet IT georiënteerd zijn? Dan helpt Talisman u graag verder. Als high-end recruitment bureau bieden wij talent aan in verscheidene werkvelden.

Daarbij ondersteunen wij zowel de opdrachtgever als de kandidaat gedurende het hele werving en selectie traject. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Kandidaten en klanten vonden ons via: werving op maat, werving en selectie financedetachering financiële dienstverlening, werving en selectie Rotterdam, detavasttijdelijke contracten, recruitment bureaus.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.