Detachering financiële dienstverlening

..

Detachering financiële dienstverlening

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een bureau gespecialiseerd in detachering in de financiële dienstverlening? Talisman is het adres voor finance detachering en gespecialiseerd in het matchen van financieel specialisten.

Dit doen we zowel voor tijdelijke opdrachten als voor vaste functies in elk financieel kennisgebied. Onze opdrachten zijn op verschillende opleidingsniveaus en verspreid door heel Nederland. Kunnen wij jou helpen? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Bekijk actuele opdrachten

 

De voordelen van detachering

Werving op maat is waar Talisman voor staat. Als je je graag wilt inzetten voor gevarieerde projecten maar niet op zoek bent naar een vaste baan, dan is detachering in de financiële dienstverlening via Talisman iets voor jou.

Wij begrijpen namelijk de wensen die onze kandidaten hebben als extern financieel specialist en zien de inzet van tijdelijk personeel via finance detachering als een essentieel onderdeel van onze dienstverlening.

Wij hebben verschillende opdrachtgevers in ons portfolio waarmee we een lange relatie hebben. Hierdoor kennen wij de klant heel erg goed en weten wij precies de ins en outs van de organisatie. Door onze brede kennis kunnen wij jou goed adviseren.

Zo kunnen we goed kijken welke organisatie precies bij jou past. We vinden tevredenheid van beide partijen namelijk erg belangrijk.

Mogelijkheden bespreken

 

Van detachering naar vaste baan

 

 

 

 

 

 

Aan de andere kant zijn we financieel specialisten die wel op zoek zijn naar een vaste baan ook graag van dienst. In dat geval kan er eerst sprake zijn van detachering in de financiële dienstverlening, waarbij afspraken worden gemaakt over een vaste aanstelling na afloop van de detacheringsperiode.

Of je nu kiest voor finance detachering of een andere vorm waarbij je via Talisman werk vindt, we zullen er alles aan doen de beste match te vinden. Want naast jouw vaardigheden en enthousiasme, zijn ook onze professionele medewerkers jouw sleutel naar een volgende stap in jouw carrière. Talisman is een gedreven detacheringsbureau in Eindhoven en Alphen aan de Rijn.

Wij weten hoe wij jouw ambities door middel van finance detachering kunnen koppelen aan de eisen van onze klanten. Of het nu gaat om detachering in de financiële dienstverlening of een andere bedrijfstak waarin Talisman actief is, we weten wat er komt kijken bij het veranderen van baan en kunnen hierbij helpen.

Ben jij opzoek naar een uitdagende nieuwe baan in de financiële wereld dan komen we graag met jou in contact. Schrijf je snel in via het contactformulier en wij helpen je bij de volgende stap in je professionele loopbaan.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.