ICT detacheringsbureau

..

Detacheringsbureau ICT

Talisman is niet zomaar een ICT detacheringsbureau. Talisman is hét IT detacheringsbureau voor ICT en financieel specialisten voor tijdelijke opdrachten en vaste functies in elk kennisgebied.

We weten precies dat de ene functie niet de andere is en dat werving en selectie voor de farmaceutische industrie anders in elkaar zit dan bijvoorbeeld werving in de publieke sector of detacheren bij de overheid.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

 

Neem contact op

 

ICT detacheringsbureau Talisman

Jarenlange kennis van de markt en een uitstekende relatie met onze opdrachtgevers en specialisten is waar Talisman zich als IT detacheringsbureau in onderscheidt. We hebben een uitstekende relatie met de meest vooraanstaande werkgevers in Nederland.

Hierdoor zijn we in staat deuren te openen die anders wellicht gesloten blijven voor specialisten die op zoek zijn naar ZZP ICT opdrachten of die juist uitkijken naar een vaste baan in hun vakgebied. Talisman is een ICT detacheringsbureau dat weet hoe we de ambities van onze kandidaten kunnen koppelen aan de eisen van onze opdrachtgevers.

 

Bekijk alle vacatures

 

Ook als kandidaat helpt Talisman u graag

Dit geldt niet alleen voor werving en selectie als het gaat om tijdelijke functies, ook voor het begeleiden van een carrièreswitch naar een andere vaste baan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze diensten als ICT detacheringsbureau hebben tot doel onze klanten de best mogelijke service te verlenen. Wij bieden alleen getalenteerde kandidaten, van het hoogste niveau, aan en ondersteunen gedurende het hele wervingstraject zowel de klant als de kandidaat.

Talisman is gevestigd als detacheringsbureau in Den Haag. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Kandidaten en klanten vonden ons via: ICT detacheringsbureau, werving en selectie financedetachering financiële dienstverlening, werving en selectie Rotterdam, detavast.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bram Eekhout - Freelance opdracht